Hanover Square Apartment

New York, NY
completed 2005
photos by Maggie Soladay Photography

Front Studio’s renovation of the one-bedroom downtown apartment maximizes storage space while maintaining a desired sense of openness. Complemented by cork tiles, clean surfaces and earthy toned stones, extensive use of eco-friendly bamboo contributes to a modern and ethically sound aesthetic. The custom designed millwork embodies the efficiency of a ship’s interior, including a hide-away office designed to accommodate a task chair behind its closed doors.

Project Architect: Ostap Rudakevych

"I blink and my room comes into dark focus. When you first turn off the lights at night, you can't see a thing. But the longer you stay in the dark, the more you see. Usually after I lie in bed for an hour, I can see my entire room in shadowy detail."
—Ha, Thu-Huong. Hail Caesar. 31.